Wednesday, December 31, 2008

Happy New Year!

Happy New Year everyone!

New Year resolution anyone?Me??Nope..nothin to resolve.Jus go with the flow.
But i do hope 2009 will bring me luck and happy life.Amin!!

Happy New Year!!

Tuesday, December 30, 2008

Twilight~!

Semlm before tido,aku pon bace2 la sket twilight book.Yes!!Finally i managed to get Twilight book.Thanks to Sha sebab tolong aku belikan buku tu.Siap jadik pekerja kedai buku yg tak berbayar agi.Cayalah beb! Heee..
Tapi bukan nk citer psl tu.Nak cite pasal ni.Aku tgh2 bace buku tu.Then aku rase ngantok,bangun then tutup lampu bilik.then tido.Tgh2 aku baru jek berangan2 amek mood nk tido tu.Aku rase ade satu "bende hitam" besar hempap badan aku.Giler sakit.Pastu aku bace2 la ayat Kursi.Tetibe aku cam terdengar bende hitam tu gelak "hahaha"Pastu aku bace2 lagi ayat Kursi..Bace dan terus bace.Aku pon nk capai la Yassin bwh bantal aku.Tetibe je "bende hitam" tu hilang.Aku pon trus bangun dan rasa sungguh scary.Sambil tu pandang buku Twilight kt sebelah aku.Erkk..aku baru je bace beberapa muka surat.Trus ade bende kaco aku?Cane ni?Buku Twilight ni berhantu ke?Huuuu..Sungguh scaryy~!!

P/S:Semlm dgn diteman-ing Sha aku telah pegi Subang Parade utk beli something berharga.Harap hasilnye membanggakan.Wait n see the result for the next 2-3 months.InsyaAllah.

Thursday, December 25, 2008

Oh Please!


Cube korg teka ape bende nie?(sile rujuk gambar di atas).
FYI,ini adalah freshener.Eh,betul ke aku eja?Yes!Pewangi udara tu.Ini digunakan supaya ruang2 utk kite bernafas tu adalah wangi,harum dan segar.
Dan ye.Saya memerlukan bende alah ni di opis.Ini adalah kerana ade bau yg kurang enak!
Siyes!Bau ini boleh membuatkan rongga2 saluran pernafasan sy tercedera!Bygkan kalo dr pagi lagi saya terpksa menghirup bau yg kurang enak.Haihhh...Sungguh mengganggu ke-fokus-an saya utk bekerja.Dan saya adalah wonder adakah die tak mandi pagi?Ataupon pakai baju yg sama berminggu2?Ataupon takde duit nk beli deodarant?Mungkin jugak rumah die air dah kene potong smpi tak ley nk mandi dan basuh baju?Huuuu..
Dan terima kasih ukt Cik Lily kerana meminjamkan bende alah ni kepada sy.Siap dgn pesanan penaja lagik "kamu,sile letakkan betul2 di bwh hidung" erk.baiklah cik Lily dan juga kepada Cik Hid yg sanggup menghantarkn bende ni pada sy :)
Dan ptg nie haruslah saya membeli freshener sendrik kan?So ape cadangan kamu2 sekalian?Ape brand yg bagus supaya rongga2 pernafasan sy tidak terganggu?
Oh Please!!

Monday, December 22, 2008

Wedding Lagik


Ni pasal wedding lagik.Haha..Atas permintaan peminat2 sekalian..ceshh..poyoo!Aku pon mengodek la laptop ni carik gamba2 yg ade muke aku.sebab peminat2 aku dok komplen2 sebab tade gamba aku langsung kt link fotopages yg aku bagi kt entry lepas.
Tapi aku dok godek2 tapi still tak jmpe gak gambar2 aku.Erk..sah aku tak giler bergamba.Low profile beb!Haha!
Sebenarnye sebab fotographer tu tak berkenan nak amek gamba aku pon.Well..nk wat cane kan.Tape la peminat2-ku..jgn kecewa ok!
Nanti aku kawen byk2 sume gambar aku jek.Tak kasik can pon kt org lain..*muahahaha*

psttt..henpon aku pon fotographer tu amek.Ehem..henpon lagik glemer dr tuannye ke?erkk..apakah?huuuuuu
Posted by Picasa

Sunday, December 21, 2008

Si Gadis Jelita


Mari..Mari..sape nak berkenalan ngn si gadis jelita ini. ;P

Hahaha..actually ini adalah adikku yg bongsu.yang mengada nk test tudung :P

Erkk..jgn salah sangka.Die ni lurus tau!Tahun dpn dah nk pekse UPSR.

Posted by Picasa

Wednesday, December 17, 2008

After A Long Weekend

1. I'm back to KL after a long weekend.Tired!

2.Mahu tgk gambar2 kawen abgku.Sile g sini -->http://mofahano.fotopages.com.
Sile lihat gmbr2 di bwh caption name Saiful & Dalmila.

3.My whole family came to KL for Cuti2 Malaysia.Yess!!

4.Finished reading Honk,If You're Malaysian and Ways to Live Forever :)

5.Sape ade Twilight Series version e-booknye?Sile emel pada sy okeh! :)

6.Saya sgt jeles dgn henpon baru Nuar.Mahu mcm itu jugeeeeeee!!!Huuuuu...

Wednesday, December 3, 2008

Bosan Lagi

Saya sgt bosan.
Saya tak sabar nk balik kg besok malam.
Saya adalah bercuti seminggu.
Yippee!!!
p/s:Saya telah membeli buku baru "Honk,If U Are A Malaysian".Ohh..sungguh tak ada keje :

Sunday, November 30, 2008

ACCP classmates

Semlm sy tgh godek2 folder gambar.Dan tejmpe gamba neh.


Classmate ACCP saya mase training kt Cosmopoint,KL tahun 2005 x silap eh ke 2006.Ini gmbar mase last day kitorg kat training.Before semua org pecah2 g on job trening.
Tapi skng sy rase semua pon dah berjaya ngn keje masing2 kan?Ade yg masuk gomen(read:Dihar),ade yg jadik chekgu(read:madd),ade yg keje pet(read:zughai),ade gak keje kampeni2 yg gah2 dgn gaji riban(read:ely) ,ade yg dah kawen(read:kak ina ngn daa)dan sume2 org pon sy percaya dah berjaya dgn karier dan life masing2. :)
Sy suke time training ni.Lepak je.Paling suke hari jumaat sebab leh g shopping2 kt Maju Junction ngn Sogo.Hahaha..Perempuan dan shopping sungguh sinonim :) dan sy suke bile bulan pose leh balik awal. :)
Sy windu mereka semua?Bilakah boleh berjumpe2.

Saya Mahu Ini!!

Saya mahu si setan tecit ini.Dah hampir setahun sy tunggu ia datang tp tak datang2 pon. :(
Saya mahu kaler merah dengan name measa die atasnye.
Cik yg jahitkan si setan tecit ini(kalo la die bace blog ni),
bile kami2 yg lain boleh dpat si benda alah ini??Cepat siapkan utk kami.Kami sudah penat setahun menunggu!!!

Friday, November 28, 2008

Photo Tag

Hari tu ku dah bukak blog ina.Die telah mengetag ku.


1. Take a recent picture of yourself OR take a picture of yourself right now.-

2. Don't change your clothes, don't fix your hair.. just take a picture.

3. Post that picture with NO editing.

4. Post these instruction with your picture

5. Tag people to do this.


And taraaa.....

Gambar ni dah amek mase aku bace blog ina tu.Tapi tak hapload lagi.sebab byk constraint la kt opis neh.
so skng kt umah baru ley haplod..heeeeeeeeeee..

ina,aku pon jujo mcm kamu jugak :P

Sy ingin memnjangkan tag ni utk mereka2 seperti berikut :-

Azriana
Ajah
Farah Diana
Zaza

Reason for tagging : Dah lame tak jmpe kamu2..hhahaha.Leh terima tak?

Patah Tumbuh Hilang Berganti

Yerp.Patah tumbuh hilang berganti.


Ku dah ade selipar baru.hahaha..Tapi buruk ah nie.ku mahu yg lame jugeeeee!!!


p/s:Haihhh..ini pon nk citer kat org ke :P

Wedding oh Wedding

Ini cerite last week.Sabtu dan Ahad lepas sy adalah menghadirkan diri ke 2 weddings.Satu opis mate sy kt Klang satu agi clasmate mase kt BP dulu kt Puchong ni je.

Sabtu
Yg kat Klang tu korg leh bace story kt sini dan juga sini.Diorg da kaver semua story and share gamba2 sekali.

kami2 bersama pengantin :)


Untuk Anuar dan Nuha
Selamat Pengantin X brape Nak Baru !! :)



Ahad

Kenduri kt Umah Puan Ratna Sari Dewi kt Puchong.So,kitorg gang2 G13 pakat la nk g same2.
Bravo lah Raggae.Smpi gak kt umah Ratna.Aku tak marah ko tau :P



us with pengantin :)


gamba zass yg x bape nk jadik :P

Bile nk balik tu.Sob sob.selipar kesygan ku hilang..huwwaaa!! Sungguh siot sape yg curik!! grrrr...Walaopon x mahal sgt tp aku syg tau!
So utk menyedapkan hati yg lara dan sedey ni kitorg g lepak umah Mami Tora.


jeng..jeng..jeng..ape lagi.


Party Pizza!!




Haahaha..sonot2.Gile ar dah mkn kenduri makan piza lagik :P Thanks Regae eh banje kitorg. :)
Sayang kamu! Sgt byk dan besar ok pizza tu.Kenyang smpi ke pagi sok.*hahaha.tipuuu**
Dlm kol 8 mlm kitorg begerak pulang.Thanks Regae banje2 kitorg.Nnt turn aku lak banje korg2 eh. Thanks to Mami Tora sediakan port melepak..Eheh..


Utk Nuar& Nuha ,Ratna& Nazmi -->selamat pengantin baru.Moga kekal ke akhir hayat :)



Thursday, November 20, 2008

Me and my books

Hasil pembelian di Popular Bookstore minggu lepas.Thanks to Sha's popular card sebab membolehkan sy membeli buku2 ni dgn harga yg murah.

Yippiee!!

So ade sesape mau pnjm?Jgn segan jgn malu bgtau ler sy ye! :)

Thursday, November 13, 2008

B.O.S.A.N

B.O.S.A.N
B.O.S.A.N
B.O.S.A.N
B.O.S.A.N
B.O.S.A.N
B.O.S.A.N
B.O.S.A.N (x 1 juta kali )

Saya sgt bosan berada di opis.Kalo tak kerana si &^&&**(%$ tu sure hari2 sy dah berada di rumah.Ade internet pon mcm tade je kt sini.

New Updates :Online news paper jugak adalah di forbidden access kan di opisku ini..erkk..apakah??Grrrrr...*ikon ym geram smbil tarik2 rmbut*

Tuesday, November 4, 2008

Live From Cyberjaya

Cyberjaya?Yep..i'm back to my main office.
Dan sy sekarang di dalam process membiasakan diri dgn environment..huhu
Perasaan sy?Entah..seperti berada di tmpt yg baru.Sume org pon sy x knl.
Huuu..
Ape yg pelik?
Rase pelik sebab
1) x leh YM-ing,Gmail-ing,Gtalk-ing.,Frendster-ing,Facebook-ing.sume forbidden access okay!!Huuu..So kawan2 sy jgn ty kenape sy da lame x online ok!
2) Dah tak dpt layan fly fm lame2.15 minit dah smpi umah.
3) Dah takde jammed..This is the gud part.Eheh!
4) Dah tak ley tido kt surau..huwaa..sy wendu surau MAS :(

Ape lagi ape lagi..huhu..kalo list berjela2 lak nnt :P
Tapi tu la org kate.We have to move on in our life.Erk..tp balik cyber ni move on ke?Huhu…

Thursday, October 30, 2008

Bye Bye

Within 48 hours i guess,i will be leaving all these.huhuhu..

My work station.yg menjadik rebutan shoki ..huhu.

p/S:notice kepala Hinthu kt depan tu.Eheh..




My MAS id card,dah 10 bulan pki ni jek tetiap hari :(

Kapal terbang ni.Bile la nk move tempat kan? ;)



Car park .Tempat WHB parking. :(




Miss the jammed.Sebab balik cyber dah tak jem da :)

And of course my 'blue screen' :(


Wednesday, October 29, 2008

Counting

I'm counting my day to go back to main office in Cyberjaya..huhu..
Tp bukan nk citer pasal tu.nk citer pasal neh.Sile tgk gamba di bwh.




See..Shauqi sgt evil.Aku belom pon nk balik lagik.Ade lagi beberapa hari.Die dah sebok2 cop nk dok kt cubic aku.Huh!!

Kecik hati okaayy!!!

p/s:Choki..cpt mintak maap ngn aku.Banje pizza sekali :P

Thursday, October 23, 2008

e.n.o.u.g.h

Never really said too much
Afraid it wouldn’t be enough
Just try to keep my spirits up
When there’s no point in grieving
Doesn’t matter anyway
Words could never make me stay
Words will never take my place
When you know I’m leaving
*light on -David Cook

Wednesday, October 22, 2008

Open House

Last Saturday,got 2 open house invitation.One from my officemate Yana and other one from Mami Tora. So since umah Yana dkt.Pegi la umah Yana dulu.Menu2 adalah seperti Nasi Ayam,Soto,Kek Cokelat,Popia Goweng,Air yg manis ..hehehe..Pegi bersama2 Ina Hazlina dan juge Cik Hid. Makan2 smpai tak hingat ok.Aku rase byk giler aku makan. :P Tapi sowee,tak amek gamba pon kt umah Yana ..huhuhu.

Pastu around kol 3 tunggu Hary datang and headed to Umah Mami Tora kt Jalan Klang Lama.Jalan Klang Lame okkk..bukannye kt Klang.ade la sorg ni tertukar Klang ngn jln klang lame..hihihihi.Menu plak :nasi puteh,ngn ade ayam pastu acar pastu kuah..pastu ade Mee Kuah.Bukan Mee Udang kan? :P
Sekali lagi aku terlupe nk amek gamba makanan tu.
.hhuuhu..x dpt la nk jeles kan Jaja :P Dapat makan mee kuah je.Kekonon nk makan nasik tp cancel.Sebabnye tetibe ade segerombolan dtng menyerang..huhu..Sedapnye nasik tu...Tora,len kali nk makan nasik lauk centu tau :)

Ni ade beberapa keping gambar nk share ngn korg :) Thanks to Khalida sebab amekkan pic kitorg..erk.tol kan name die khaleeda? :P

Mami Tora adalah yg bertudung puteh dan berbaju biru itu ok kwn2.Dan die adalah masakannye sgt sedap :)

Thursday, October 16, 2008

Ermmm..

When you try your best,
but you don't succeed
When you get what you want,
but not what you need
When you feel so tired,
but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Wednesday, October 15, 2008

Raya 08

Selamat Hari Raya!! Hahaha..mud raya x abes lagik neh.
Sesaje nk share pic mase raya haritu :)




Ini adalah gambar saya dan adik beradik sy :) serta emak sy..heee..dan juga kezen2 sy.
Mari kite berkenalan sy kenalkan mereka2 semua.

Kite mule dr atas sekali start dr kiri.Yang baju hijau adalah adik pompuan sy yg berumor 13
tahun.tp lagik besar dr kakaknye okaayy!!
Yang ramai2 hero bersama sy tu adalah kezen2 sy iaitu anak mkcik dan juga pkcik sy
.yaa..mmg family kami rmi lelaki :P
Yang baju biru mude di meja makan tu pulak adalah adik lelaki sy.Beza umor sy dan dia adalah 3 tahun sahaja.Die adalah sedang belajar di IKIP,Kuantan.
OK ..seterusnya.
Baris kedua yg gambar kedua yg dr kiri.Gamba 3 org jejaka yg tak berapa nk hensem tu.di tengah2 itu adalah adik sy yg bungsu sekali.Baru berdarjah 5.Die adalah seorg yg perasan cute. :P tp die mmg cumel pon.Sebelah nye adalah abg sy yang sulung.Bakal berkahwin pada bulan 12 ni.So,Jemput2 la dtg kerumah sy ok.
Lepas tu sile rujuk baris ke-3 gamba yg paling kanan sekali.Sy yang tgh memberi angpow kepada adik lelaki sy.yang berbaju pepel dan berkaca mata itu.Die adalah adik lelaki sy.Die akan amek SPM tahun ni.
Gud luck yee!!
Di baris yg sama sebelah kiri sekali pula..gamba sy tgh memohon maaf dr bunda tersayang :)

Mintak ampun ye mak!!

Sebenarnye adik badik sy semunya 7 org.termasuk sy.ramainyeeee..Tapi dlm gamba ni angah sy takde.Sebenarnye ade tp gambanye sume x elok
.sape la jurufoto yg tidak profesional itu..
So,itu la semua adik beradik sy.
Selamat Hari Raya semua!!

p/s:aku tak paham ape motif entri neh :P

Tuesday, October 14, 2008

Rainbow

Semlm..before balik umah dpt MMS dr kawan..die kasik gamba pelangi..cantekk.
Pastu kuar2 je dr pintu ofis tengok2 pelangi tu boley nmpk dr ofis ku.
So,ini adalah beberapa keping gambar yg dpt snap.
Saje jek nk share ngn korg :)





p/s: org dulu2 ckp jgn tnjuk jari dkt pelangi kan?Tp kalo amek gamba takpe kan :P

Monday, October 6, 2008

Selamat Hari Raya

Its not too late to wish everyone( raya kan sebulan?*wink*wink* )

SELAMAT HARI RAYA..
MAAF ZAHIR DAN BATIN!!


pstttt..nk duit raya :)

Monday, September 22, 2008

Bumbu.Bali

Last Thursday,me n my UPM mates wat buka pose @Bumbu Bali,Puchong.
Kali ni sume org dpt join.Aku,Zaza,Azah n Hairul,Fawwah,Azriana and Azlan.Erkk..and sory to ELTP 15 sebab x join bukak pose aritu. :(


So,juz enjoy the pic ok..



Ini mase pilih menu.punya la lame nk memilih..sebab x tahu nk pilih ape.So kitorg order mknan bak kata Fawwah mengikut ape kate blog. ;)

Aku order Nasi Campur Bumbu Bali.Tgk dlm pic kt atas yg ade satay tu.Sedapppp...Yang sebelah Nasi cmpur tu ape ek name die lupa ah.Tapi ayamnye sgt besar ok.Separuh.Mane la nk habis..:(





Ni pulak time da dapat mkanan.Korg tgk yg ade fries itu.Itu adalah cumi-cumi goweng yg sgt sedap.Azah yg banje tu..(smpi lupe nk byr :P)


Hmmm..Overall makanan die sgt best.Tp harga die a lil bit mahal la.Kire kalo korg nk g makan kat sini..Bajet dlm rm35 ok kot.Makanan+Air.Tapi tak kesah la kan,mahal pon janji mknan sedap dan puas hati.Tol x? :) Kerusi meja sume cun.Deco2 pon ala2 Bali la kot..hihihi(x tau..tak pnh g Bali agi) .Satu jek yg kureng kt kedai ni..xdek ekon.Kipas semata. Agak panas la kalo nk melepak lelame.

Ade sesape nk g x?Kalo nk g tipon no nie 03-80618699.(wahh..aku dah cm promoter Bumbu Bali lak :P ) Direction?Korg g jek kat Giant Puchong.Bangunan kedai ni sebelah bangunan Hospitak KPMC Puchong.

Sekian...


Thursday, September 18, 2008

One.Year

Dear Siti Maisarah Mohd Zain,

On this happy occasion of your anniversary, S*****looks back fondly on the time you have spent with us. We at S***** would like to express our thanks to you for enriching S****** with your contribution and passion, in our drive toward global business excellence. We are looking forward to many rewarding and memorable years ahead...
Best Wishes!

yay!!Another half year to go!!! :)

p/s:Teringt lak time nk pilih S***** or X***** :P

Tuesday, September 16, 2008

C.A.R

Semlm me n my friend g buke pose kt DOMINOS carefour sebelah subang parade tu.so kitorg park kete kt subang parade then lintas je la g sebelah..da abes mkn2 sume kitorg g la kt kete..kete kawan aku ni kancil yg limited edition kaler kelabu tu..sekali aku tgu la die bukak kete die..alarm die da rosak tau..so kene bukak ikot kunci pintu tu.lame gile aku tunggu dkt 5 minit.

Here is the conversation between 2 of us:-

Fren : kamu,asal x leh bukak eh?betul ke kete ni?
Me : BGX btol la..smbil g tgk plat die.(FYI,aku tak igt number.igt hurup jek)
Fren :tp asal x leh bukak ni.(dah chuak dah)

pastu aku tetibe terpk aku pon g la tgk sticker kt kete tu.

Me : eh..kamu bukan kete kite la nih,sebab xdek sticker chelsea pon


pastu kwn aku g tgk no plat..

me and fwen :hahaha..(silap kete..buat malu jek).

kitorg bantai gelak giler..hahaha..kelaka silap kete..perot da kenyang kete pon x knl..

Moral of the story:Jika anda berbuka di luar,after bukak pose,make sure anda pergi ke kereta anda yg betul okayy!! :)

Happy Fasting people!

Monday, September 8, 2008

From Selama to Kuala Kangsar.

erk..sory for the late entry :P Mallas nk taip in detail.Penat aa pose. :P
So guys enjoy the pic :)


Pekerja2 kedai sedang menggosok baju..:P
Ini mase kiotorg dah smpi kt Kamunting.Tp sume org tak bwk iron.Memula carik kedai dobi..da jmpe.Sekali tkng iron tu tak dek.So aku mengsuggestkan diorg g carik butik.So jmpe la butik ni.Kitorg ngn muka tak malu tumpang iron kat kedai Cik Jah tu.Thanks Cik Jah.Jasamu kitorg kenang..Kalo Cik Jah tak kasik ktiorg tmpng iron konpem tak smpai dah kat masjlis nikah Joko tu :P


Yang ni gabungan hari nikah dan kawin.Baju kaler putih tu time nikah.
Yang kaler biru tu lak mase hari kenduri.Hantaran dr pihak Joko kaler biru.Yg Abu nye kaler cream.Sgt cantik kedua2 hantaran tu.


Yang ni after nikah.Aktiviti menyarung cincin dan membatalkan air semayang.Tak byk gambar yg ni.Pengantin salam cepat giler.:P

OK ..Makanan mmg sgt sedap la.Makanan kampung.Mmg kene betul ngn selera Niza ngn noora kan?hahaha..Abes citer dr selama pastu around kol 4 centu kitorg gerak g Kuala Kangsar lak.
Ade ape kat Kuale??jeng..jeng..jeng..JAJA tuning...!!hohohoho..**tp keesokkan harinye la**


Cube tgk aksi Jaja dkt tingkap dlm pic ni?x sesabar nk tgu Raat la tu..gateiii..hahahaha...


Ni antara gambar2 nye..byk lagik.Tp malas nk edit.Cube korg tgk hantaran kaler pepel tu.Tu kitorg la yg buat.hehehe..Terrer kan?*bangga..bangga**
Thanks pada family Jaja sebab sudi jamu kitorg makan n bg penginapan yg high class gitu..Thanks tu Opah JEM ;)

Around kol 5 kitorg gerak balik KL.Thanks to ATOS Nira yg membawak kami smpi ke Selama ngn KK.Thanks jugak pda AJK Duit(NIZA) ngn AJK Makanan(NOORA) dan x dilupe utk AJK Map kite(IEDA)..15m/s map tu ok..hahaha..tak sesat ok!

Sekian,trip dr Selama ke Kuala Kangsar.

Thursday, September 4, 2008

Happy Fasting!

Happy Fasting people!

Semoga mendapat keberkatan di bulan yg mulia ini :)

Thursday, August 28, 2008

F.R.E.E.Z.E

System freeze for this whole week = = NO WORK!! Yeahh!!

But still have to come to work .huh!**i'm piss off**

Friday, August 8, 2008

Letter.To.my WHB

Dearest WHB,

Please ek jgn rosak2 lagi.Penat la kalo selalu je nk rosak2 ni.Ke awk merajuk ngan saya?Sebab saya selalu sebut2 nak beli baru.Alaaa..awk jangan la merajuk saya memain je tu.Saya mana ade duit nak beli baru. :PTakpe sok kite g servis eh?Pastu kite g tukar tayar awk yg depan tau.Ganti baru.Pasni awk janji ngan saya awak jangan meragam lagik tau.Tak mao rosak2 lagi tau...tau..tau..Promise?

Luv,Measa~

Monday, August 4, 2008

A.U.G.U.S.T

Can’t wait for this 3 things.
1) Tadaaa…




Yessss!!Masyati and Hilmie a.k.a Abu Big Day!!
Congratss for both of u.Hope u two will live happily ever after.

2) Ija Engagement Day! Jaja..kamu sudah mahu tuning..Tinggalkan ku sowang2..


3) Nira Engagement Day…Nira..kamu pon same!
Walaopon korg sume dah nk kawen n tuning sume.Aku arap kite sume stil cam dulu eh.
Hope that G13 will be the same G13 like 9 years before..Okeh!!


Anyway,Congrats guy!! I luv u all…!!

Monday, July 28, 2008

M.A.K.A.N

Sabtu lepas.mummy Tora buat mkn2 kat umah die.tapi sygnye dari 12 org ..4 org je yg leh hadir.muka2 yg sama je..x lain x bukan..nira,niza,ieda,aku..huuu..

Menu2 nya adalah seperti berikut:-
1)Ketam masak lemak nanas (ye ker?name cenggini)
2)Lala + kerang (tak tau masak ape)
3)Telor goweng
4)Nasik puteh + sambal belacan
5)Durian
6)Buah Mata kucing
7)Air owen..

Semua ni Tora yg masak.Syedappp..Nyum..nyumm..Die ckp sume die ngidam nk makan..So,kitorg sume secara tak langsung pon "ter"mengidam same..ehehe..Kitorg lepak2 dr kol 2 smpi la kol 6 baru nk balik.x sedar diri dok umah owang lame giler..Siap x puas sembang kt dlm umah smbung agi kt car park.Last2 kol 7 baru la balik..Gambar2 lauk pauk?Ala..x sempat nk amek..Sebab sume cam da lapa..(ps:seb baik aku x amek gamba..kalo x Jaja sure agi jeleshh..hikhikhik).


Thanks to Tora sebab sudi jamu kitowang makan..Len kali leh ler jamu2 agi..minggu depan lak eh?hihi..

OK.Tora dah wat makan2 after kawen..then who's next???hehhee
..

Thursday, July 24, 2008

S.I.S.A

Tajuk/Lirik Lagu: Sisa
Penyanyi: Nitrus

Apa makna rasa itu padamu
Apa maksudmu segalanya ada pada diriku
Apa ceritaku tiada satu kau teramat perlu
Apa yang kau lihat itu seadanya aku

Benar satu itu ada padanya
Benarkah kau terfikir itu tiada padaku
Benarkan aku buktikannya itu pada dirimu
Benarkan dirimu fikir kemungkinan itu.. ooo

Mungkin kaukan terseksa jika bersamaku
Mungkin jua kau kan sesalinya seumur hidupmu
Mungkin jua suratannya begitu
Mungkin aku bukan yang kau kenali dulu

Benar segalanya ada padaku
Pernahkah kau terfikir itu tiada padamu
Benarkan aku buktikannya itu pada dirimu
Benarkan dirimu fikir kemungkinan itu.. ooo

Mungkin kau kan terseksa jika bersamaku
Mungkin jua kau kan sesalinya seumur hidupmu
Mungkin jua suratannya begitu
Mungkin aku bukan yang kau kenali dulu

Mungkin ku yang terseksa jika bersamamu
Munkin jua ku kan sesalinya seumur hidupku
Mungkin jua suratannya begitu
Mungkin kamu bukan yang ku kenali dulu

p/s:Aku suke lagu neh..ari2 pon nk dgr :P

Tuesday, July 8, 2008

My Addiction

I didn't know who influenced me but I'm addicted to these right now!..see..how many books i have.yeahhh.but none of these is mine..hahahaha~!







p/s:I want REMEMBER ME.Hard cover one.Anyone wants to treat me?plisss...*muke kesian*

Monday, June 30, 2008

Updates~!

Quick updates:

1) My car broke down last week on the way back to office after sent Ina home.And cost to repair it?tgk pic bwh ini..hukhuk



2) Watched WANTED.It was great and fun.Full of actions..Bullet goes here and there.p/s:Jus ignore the unlogical part..anggap logik je korg..hehe

3) EURO 2008 - Germany lost to Spain 1-0.Its ok guys~!Dapat g final pon dah kira bernaseb baik.And gud to see Ballack walaopon berdarah2 keningnye..tp kamu tetap nmpk cumeeelll..heh.Dan akibat nye hari ni sy sgt mengantokkkkk~!!!

4)Got new hobby....heee..Bought 3 books in a week...WHATT?xdek duit pon leh beli agi..heeee...



So tu je la kot nk share.I'm sign off..daaaa~!

Monday, June 9, 2008

Shopping + Cuci Rumah + Satay Kajang

Las weekend besh giler.2 days full of activities..and byk abiskan duit juge...heeee...

Saturday
me and ely went out to Sogo n Masjid Jamek.Tujuan sbnrnye adalah utk menemani one of my fwen g carik jersey futsal utk team die.Last minute cancel..so since aku mmg da plan awal da then ku n ely juz proceed je la..First stop,Sogo..juz g usha2 je.window shopping.Then we had lunch kt Pizza..then trus gi Masjid Jamek.Ku beli a few stuff..bende nye nampak tak byk tp bile kire2 balik dkt rm100 abes..uwaa..and kubeli kain pasang.Dah bagi Farrah suh upah jahit..Tak sabar nk tgk baju tu siap..heeee...Tapi satu bende lawak jadik.tgh2 syiok kitorg dok tgk kain yg 3 utk rm50 tetibe ade pompuan tgor.."tgok ape tu?".Aku ngn ely buat bodo je..Dalam hati dah mcm ..adoi..pompuan ni tgk la sendrik.nk ty org lak.sekali toleh2 rerupenye member kitrorg..Aime+Madd..haha..sgt lawak ok!Last end up berborak2 kt gerai org.borak2..then kitorg balik.Hari yg memenatkan.Kol 5++ baru smpi rumah..

Sunday

i went to Zaza's new house.Pegi main2 air..haha..rumah kamu sgt luas ok.And sewanya sgt murah.Rase mcm tetibe nk gi keje kt Uniten lak..hihi..Main2 air till 530 pastu g makan satay Kajang..nyum2..sgt sedap ok.Ku berjaya abeskan 12 cucuk satay.Tenkiu Jaja banje kitorg.Len kali leh banje agi..hihiAzriana ngn Ajah jgn jelesh ok!!hiiii...Kol 8++ baru balik rumah..penat2..Memula ku berhajat nk tgk BF ku men bola.Dah siap pesan dah kt "sorg" tu suh kejut.sekali die pon tertido same..so tgk bola slm mimpi je la.Seb baik menang..yeahhhh~!!!go go Germany!!! eh..silap..go go Ballack~!!!

p/s:pic?No pic lahh..sowee..

Thursday, June 5, 2008

minyak naik+jammed+euro 2008

minyak naik lagik?oh tidakkk!!Las night aku stuck dlm jammed dekat 4 jam ok.kol 6 aku kuar opis kol 11mlm baru smpi umah,sgt tensen ok.sgt penat dan sgt tertekan.aduiihh..tensen tol.kot nye nk announce minyak nek pon xkan la xleh tgu jap.wiken2 ke announce lah.ini time keje.i'm pretty sure rmi gile org terstuck dlm jammed.
Aku x isi pon minyak semlm.poyo sms my fwen suh isi full tank,tp ku jugak yg x isi..hahaa..sgt penat ok.pastu da xdek hati da nk isi minyak ke ape ke..sungguh tak bersabar nyer saya..huuu...Dulu2 minyak naik x rase ape pon tp skng minyak naik..da kecoh2 dahh..tu la bezanya dulu time uni xyah nk pkir byk skng da keje byk nk pkir.
enuff pasal jammed dan minyak..
euro 2008 ..yeahh..da nak start dah.ku tgh berpkir2 adakah harus ku menyokong bf ku lagik?atau beralih arah pada org len?hehe..
Tapi aku rase aku sokong agi kot.Yeahhh!!go..go Germany!!opss..silap..go..go..Ballack~!hahahaha...First match..Germany vs Poland.9June.2.45pagi..harus bgunkah???

Friday, May 16, 2008

Which one for me?

Arini nk share pasal satu bende.Last day aku jump dr blog ke blog.(wahh..hebat..sorg jumper ghupenyer aku nih..hiksss),pastu aku dpt la ayat2 dibwh ni..so aku pon meng-SMS-,meng-YM-,meng-communicator- kwn2 ku nk ty ape pendapat diorg..
Ayat2 tu berbunyik begini..ehem2..

ros hitam utk musuh,pink utk sahabat istimewa,kuning utk kwn baik,merah utk cinta.yg mane satu utk saya :)

Dan ini pulak list2 reply dr kwn2ku :-

1) Aime -->MERAH—sebab die ckp die cinta sy.Sy pon cinta kamu juga!(erk..jgn salah paham eh.cinta seorg sahabat..cheewahh)
2) Kinah -->HITAM..amboi2..nk bermusuh ngn aku ke beb?
3) Farah -->COKOLAT kaler bulu otai..sebab otai cumel.so die ckp aku pon cumel gak mcm otai..kekeke.(jgn marah jaja)
4) Yana -->PINK.yes..kamu mmg istimewa..
5) Ajah -->gold – sebab aku mcm emas.Susah dicari dan mahal..ehem2..tenkiu..
6) Naha -->semua.10 kuntum setiap satu..wahhh..besh2..dpt banyak munge.I like~!
7) Nira -->pink..aku nk merah tp die ckp xleh..jgn tamak..uhuk2..
8)Neeza -->hitam..huh..evil sungguh kamu!
9) Adnan -->kelabu asap.spesies klon..erkk..ku x dpt tangkap maksudnye ini..huuuu
10) Asma --> Biruuuuu..sebab die suke biru means die pon suke sy..yeahhh!!
11) Ina -->itam..die ni mmg saje nk carik pasal ngn ku..huh..
12) Kadri and Hafeez -->kuning.
13) Syahidah -->pink+kuning..wahhh2..beshnyer..ku rase istimewa..
14) Amira-->pink
15) Muai -->pink + kuning..buleh2 muai..jgn wisau..
16)Ragae -->pink sebab I’m one of g13.I luv u all g13.
17) Jaja -->kuning √†sebab I’m one of her beshfwen..hehe
18)Mc D -->memula nk ijo..tp ijo xdek.so die kasik ku pink..tp aku kasik die itam..hahaha..giler evil aku..kehkehkeh
19)Elly -->Pink..bcoz I’m her special fwen.always accompany her shopping!!!hahahaa…baiklahh…shopping till we drop okeh!
20) Heed -->kuning



Nih antara yg reply.yg len tu sudah dibilang tp xdek reply.Kite tgu jer la ape reply diorg..so this list will go on…I hope so..huuuu…

Monday, May 12, 2008

Iron Man

Last wiken me,eli,aime +fakhri went for an IRONMAN kat Times square.For me the movie was great.Aku suke.Before pegi tgk,aku ty la a few of my fwens mane agi bes between Transformers ngn Ironman kan?mostly diorg ckp Ironman agi besh.but for me aku ase Transformers lagik besh sket..erkk..but plis don’t ask me why ok!hehee…
IronMan besh gak..Power giler aa Tony Stark tu in Math.salute aku…salute sebab aku lembab Math..siyes wei..aku lembab giler Math n now I’m wonder mcmane aku leh jadik seorg software engineer..huuu..
Tapi besh la tgk die buat robot tu.Bygkan dlm gua die leh gune bende2 yg ada utk wat sebijik robot..power giler.Pastu aku suke yg time die tgh nk buat robot baru tu.teknologi die sgt canggih ok.Buat senjata gempak2 pastu mati pon dgn senjata yg dibuat..huu..
Pas abes tgk ironman..gi Lowyat beli external hard disk..and I manage to get one.120G..haiyo..nk buat ape byk2 nie?.Sbnrnyer nak amek Gossip gurl jer..kekeke..Nak donlod muvie tpnye tenet kt umah pon xder..so menagih kasih dr kwn2 la utk share2 kan ngn aku..hehe..boley kan korg?kekeke…
Ahad..me and eli pegi masjid India.Eli nk belikan buku utk adik die then me nk cari baju krung da siap..and I managed to get two baju kurung Pahang for RM100.ok la kan tu.sebab terlampau dan teramat buhsan dgn baju2 yg ade skang..I need more+ more + more and mooooreeeeeeee bajuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…plissss anyone buy it for me! Pic for this week?No pics..I am lazy to take pic with my henpon..soryyy!!

Thursday, May 8, 2008

huhuhu~!

I hate dis week!!!
yess..i do..makes me feel demotivated and useless.

I HATE IT~!!!!!!!!!!!!!!!

Hope weekend will come soon..I need time to release..Time to gain my strength back.GOD,plis help me!

Monday, May 5, 2008

Balik Kg~!

Balik kg last Wednesday sgt besh ok.walaopon aku x gi jln mane2.dok umah jer.tp sebab balik kt umah sendrik jadik sgt besh.wahh..windunye kt bilik biru kuuuu..windu dkt mummyku dan adik2ku..lame gile da aku x balik.
Dan agenda ku bile balik umah selain dpt makan mak masak..aku lepak2 layan astro dan juga tdo2 smpi lebam..hahaha..Layan astro sgt besh ok.dapat konker tv sorg2..besh giler.heaven.itu yg jarang2 aku dapat sejak2 dok umah aunty aku.hehe..Layan Nabil Raja Lawak tue..gile lawak mamat ni.Pastu lawak2 die bermesej lak tu.so arini aku dok layan u-tube tgk die.tgk2 gelak..tgk2 gelak.seb baik x gelak pecah..nnt sure org ckp aku gilo meroyan..heh.
Ari Sabtu lak,gi KB.g tgk uncle aku yg sakit.X tau die sakit ape.kesian gile weh..Die dari bdn sihat dan gumuk jadik kurus gile.Kesian aku tgk.Pas g tgk die kitorg g celebrate bufday adik pompuan ku kt Pizza.Die yg banje kitaorg.hahaha..Patut kakak yg banje adik ni terbalik.Xpelah..sekali sekala.bukan sng nk dpt.Hehe..Kali ni balik aku x naik pasar MPKB tu.kalo x selalu aku naik situ carik2 tudung utk bdk2 ni.Tapi kali ni xdek la.aku lupe nk bgtahu diorg..huuu..Ary ko msg aku da lambat ahh..sowee..Next time k!
.nnt kalo abg aku nk balik aku nk menyebok2 ikot die lagik..Pastu leh g beli tudung korg eh..hehehe..

Aku nk balik kg lagikk~!!Beshnye kalo keje IT ni berlambak2 kt Kelate tue..huuuu

Wednesday, April 23, 2008

Bee Pee~!

Cerite ni dah terdelay lame sebnrnyer..tp nak jugak citer..Mengenangkan memori 8thn yg lepas.9 thn lame nye.So bcoz one of my G13 punye wedding kt BP so kitorg pakat2 la balik BP.Mase smpi tu bwk kete slow2 jer.ade yg dah terharu2 dah ni..Then decide pas kenduri baru pg.Then after kenduri kitorg ber 4 kerete konvoi la gi skol...waaaa…wendu giler kt skolah.byk yg da berubah.aku,ieda,kekna g tgk clas 5J.sume dah berubah.ye la.logic la kalo da ubah dah 9tahun beb tinggalkan skolah.tp satu je yg x ubah kt klas kite tu.korg igt x kite tmpal2 kt atas siling tu.(sila rujuk gambar).itu je satu2 kenangan kite yg ade.hehe.ok la kan.at least ade la jugak.Klas pulau pon da berubah.depan klas pulau tu ade byk2 bangku2 tmpt lepak.Padang yg sebelah klas ku pon da ade bangunan baru dah.da xde padang da situ.x dapat la cikgu Hakimah nak denda kitorg lari keliling padang agi kalo lmbt masuk klas.Dan blkng klas aku tu dah ada jln da.patutnye dinding je sume.tp da ade jln tembus trus ke klas L.
Kitorg nk masuk dewan kuliah..tp nye tutup.Pastu g tgk2 kwsn sekitar skol.Kitorg gi tgk start dr blkng since rmi dr kitorg dak klas pulau kan.
Dan aku smpt la snap beberapa keping gamba tmpt nostalgia kitaorg dulu.(sila rujuk dibwh).



Sekolah ku..

Kenangan satu2 nye yg ade kat klas kitaorg..



Rombongan Sambil Belajar Kanak2 Ribena


Wendunyer kat skolahhhh…~!!!!

Friday, April 18, 2008

Always Be My Baby~!

Semlm tgk American Idol.Selalu aku tgk jap je pastu nantok tp semlm aku tgk smpi habis.Maybe becoz Mariah Carey week kot.Lagu2 die kan byk yg besh2 kan.So aku tgk la.Nk tgu feveret contestant aku sbnrnyer..sape lagik kalo bukan DAVID COOK..!!He's rawwkkkk!!!!Dis week he sang Always Be My Baby..besh giler wehh..superbb..Dan hari ni aku gi website americanidol tu aku dgr lagu tu ulang2 sampai aku nk termuntah dahh..hahaha...besh2..aku harap season ni die menang.die cam ala2 Daughtry gitu.aku suke...hehe..So kalo korg nk terjatuh cinta mcm aku ni.sile2lah..kekeke..









Friday, March 28, 2008

A week without work?

Hahhaa..besh x tgk tajuk entri ni..yerp..one whole week with NO work..yeahhh~!!!(macam cut over with no defect jer..heh)
Tp buhsan giler weh.penat yg amat.buat ape?on YM tp xchat pon sebab sume bz..xde org nk lyn.bukak blog tahsape2..bace blog..layan utube(dgr lagu jer),.bukak fwenster..emel2 ngn bdk2 g13.seb baik diorg ade..kalo x sure giler aku seminggu..itu la keje aku sepnjg minggu nie..sonok kan?
Huhuu..
And finally isnin ni dah dapat keje dah..yesss!!!sonok aku..sebnrnyer xde la semngat sgt pon nk buat keje kan..tp kalo xdek kje buhsan..baik ade keje dr xde keje.ke cane tahh..hahaha….

Tak sabar nk cuti next Friday.Nak gi Penang..yeahhh~!!!P.E.N.A.N.G wait for meeeeee……..

Sunday, March 2, 2008

saya dalam dilema~!!

adehh..x suke..xsuke..sy dalam dilema.tolong~!!!! eh..dilema ker?hurmm..ape2lah...
semlm a fren of mine kasik pnjm maxis broadband die.thanks to Syafiq..mmg aku gune abesh2 lahhh..hahaha..kalo bil byk,jgn carik aku tau!!hahaha...
dan saya rase connectionnyer amat bagush sekali kat umah sy ni.i means sy mampu berblog,berfwenster,bergoogle,mendonlod lagu2 kesukaan sy,menonton muvie2 secara online dgn ade la gak buffer2..tp sy rase ok.
dan dgn poyo nyer hari ni sy telah pergi ke Mines utk melanggan tetibe terfikir lak..eh,nnt nk pindah umah.umah baru nnt ade ke nnt,dapat ke maxis ni..kang da beli xpepsal lak xdek.buang duet jer la byr rm1oo++.saya ragu2 lalu x jadik beli...huhu...mungkin beli len2 kali kot.my aunt ckp org2 kawasan umah baru tu mmg pki tenet,plus uncle sy ckp dapat kot..sebab 1km jer ke cyberjaya.mungkin dapat..sy nk try bwk gi sane.tp umah tu bekalan letrik terputus dan juge lappy sy ni baterinyer budushhh.....harus ditukar gamaknyer kot...
hurmmm....dan ditambah pulak member ckp baik ko pki celcom.coverage lagik wide..adesshhh..bertambah pening kepala ku....~!!!
kang ade gak yg x pepasal gi amek strimix abesh citer..hahaha~!!
tolong sy~!!ape yg harus dibuat?any suggestion?hmmm...

p/s:i'm not cerewet ok!i jus choose wut is the best for me~!!!!!

Saturday, March 1, 2008

it's too late too apologize~!!

I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
I'm hearin what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down,
but wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...
It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothin newI loved you with a fire red
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...
It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
It's too late to apologize, yeahI said it's too late to apologize, yeah-

I'm holdin on your rope, got me ten feet off the ground...

Monday, February 18, 2008

HAPPY BUfDAY to ME~~!!!!!

yerp..

hepi bufday to me~!!!

now i'm getting old..but dunt wori coz hati still muda beb!hehe..
And thank u utk sume kwn2 yg send sms,mms,calling2,wish kt fwenster,banje aku mkn Nandos..heh!..

tenkiu2...i luv u all...muahhhhss!!!

Wednesday, February 6, 2008

i got new BF~~heh!

i juz got new BF last nite..heh!Finally i have one..i luv him sooo muchhh..
Here,is the link to see his photo..yeahhh!!!

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/k770i

x sesia hasil yang sy dapat selama 4bulan di Satyam...

Friday, February 1, 2008

Hari sejuk sedunia...!!!

Harini di dalam opis sgt sejuk ok!sgt2 sejuk..smpi kan blazer sy ni pon x mampu menghilangkan kesejukan ini.nape sejuk sgt ni?takkan ler sebab ramai yg xde kt opis sejuknye melampau2..mungkin jugak.sebab xde org yg nk menyerap kesejukkan ni..huuu....xpnh sejuk mcm gini..
Ermm..mlm ni ade dinner opis kat KLCC.tema:glamourous..tp baju sy x glemer pon.ini kerana semlm sy mencarik2 baju di kedai tu sekali sume size nyer besar2..arghhh..!!tensen..last pki jer ler baju yg x glemer.pedulik hape aku.asal buleh .....(alamak..terkantoi ngn project leader la.adushhhh..tp biarlah.heh)..

Nanti kalo ade gambar aku tempek kt sini ekk..ok ler..challohh!!

Thursday, January 31, 2008

Mari menjawab tag

1. Name one person who made you laugh last night? Erm..xdek

2. What were you doing at 0800? Dlm kete tgh berhati2 memilih lorong agar tidak terlanggar kete org sambil mendengar radio..


3. What were you doing 30 minutes ago? Bace GBR Gulf Air.menatang hape ntah.byk xpaham..huu…

4. What happened to you in 2006? Menganngur mencarik keje.pastu join ACCP..tu jer kot..haha..xhengat ler…

5. What was the last thing you said out loud? I don’t want to do that jobbbb…!!!(bile sy kene siapkan jugak keje padahal da lepas opis hour semlm..huu)

6. How many beverages did you have today? Satu baru.


7. What color is your hairbrush? Orange.

8.What was the last thing you paid for? Mihun goweng+kuew teow goring ngn teh ais


9. Where were you last night? Lepaking kt umah..


10. What color is your front door? Blue

11. Where do you keep your change?My purse la.

12. What's the weather like today?

Cerah-cerah yang sedang-sedang elok. Tak panas sangat. Tak tau la kot petang nanti hujan ke.àamek ayat idea sudahh..hahaha..

13. What's the best ice-cream flavor?Vanilla

14. What excites you?Meet my old fwensss…heh

15. Do you want to cut your hair?Nope.

16. Are you over the age of 25?16hb Feb baru masuk 25..hepy bufdayyy!!!

17. Do you talk a lot? Tidak. Depends.


18. Do you watch the O.C.?Tidak.

19. Do you know anyone named Steven?Nope..


20. Do you make up your own words?Nope

21. Are you a jealous person?Yup.Sumtimessss..heh

22. Name a friend whose name starts with the letter 'A'Azah,Azriana…bla..bla..bla..Anizayanti..yeahhh!!!

23. Name a friend whose name starts with the letter 'K'K?sape ekkk…

24. Who's the first person on your received call list?Heed-tipon sebab nk ajak gi dinner bsok mlm…

25. What does the last text message you received say?”Wah2..sakan tol cik sara.kalo camtu jumpe bsok la ekk”

26. Do you chew on your straw?Nope.

27. Do you have curly hair?Nope.

28. Where's the next place you're going to?Sunway Pyramid kot..carik baju..huuuu…

29. Who's the rudest person in your life?Hmmm... ini nak kena fikir betul-betul..

30. What was the last thing you ate?Mihun+kuew teow goweng

31. Will you get married in the future? of cos la saya mau.

32. What's the best movie you've seen in the past 2 weeks?Mad Money.besh nyer ade duet bykkk…!!!


33. Is there anyone you like right now?ermmm…Ade ..

34. When was the last time you did the dishes?Dah lame x buat.Sume my aunt buat..hehehe

35. Are you currently depressed?Nope.

36. Did you cry today?Nope

37. Why did you answer and post this?Currently xdek keje..hehe..

38. Tag 5 people who would do this survey

Azah
Farah Diana
Fairuz Apai
IjaIeda (bolehkah?hahahaha)

Tuesday, January 29, 2008

i'M Back...!!

elo..da lame x berblog.since da xde wifi curik kt umah and masuk satyam xleh access bende2 "lagho"...hmm..da naik bersawang da blog aku.entry dr bukak pose aritu xde update2.huhu..
hmm..im alredi finish JAVA training @Satyam Cyber..now im attached to 1 project in @MAS,Subang..[ATT:bukan buat koding ek..testing ajerrrr]..huhu..ari2 terpakse ngadap jammed.so many things happened,kalo nk citer satu2 smpi sudah pon x abeshhh..hehee...dr tensen buat project Java,makan2,main futsal,marathon dlm ujan lebat and bla..bla..bla...byk la.nk tulis mmg x abeshh..hehe..
k la..nnt2 aku sambong.kang tgh2 syiok taip MG naik..mati gue..